Rævebakkeskolen anvender it og medier som en integreret del af undervisningen og området udvikles hele tiden

Det er Rævebakkeskolens vision at skabe et digitalt læringsmiljø, hvor alle elever uanset forudsætninger bliver udfordret optimalt på deres digitale evner.

Skolens elever arbejder med teknologier, der tilpasses den enkelte elevs forudsætninger og behov samt opgavens art.

Alle elever på skolen har en IT enhed – enten en PC eller en Ipad.

Skolen har interaktive tavler i alle klasser.

Skolen anvender en hel del interaktive undervisningsprogrammer såsom mingoville.dkskolemat.dksamfundsfaget.dkelevuniverset.dk og andre lignende programmer. Vi søger hele tiden at være ajourført med de nyeste interaktive undervisningsprogrammer.

Desuden anvendes der specialprogrammer og kompenserende redskaber i undervisningen. Eksempelvis anvendes Kommuniker På Tryk 2 i forbindelse med symbolunderstøttende tekstskrivning.